Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

personatges com si fos ahir

Eduard Farelo como Miquel. Aquí podrás encontrar opiniones relacionadas con personatges com si fos ahir y descubrirás qué opina la gente de personatges com si fos ahir.

L Actor Solsoni Aleix Albareda S Estrena A La Serie De Tv3 Com Si Fos Ahir Nacio Solsona
L Actor Solsoni Aleix Albareda S Estrena A La Serie De Tv3 Com Si Fos Ahir Nacio Solsona

Tanmateix és cert que a Com si fos ahir mhi fal ten personatges castellanoparlants integrats que parlin en català amb tota naturalitat si convé amb un accent que en delati la.

. Alicia González Laà como Eva. La sèrie de sobretaula de TV3 Com si fos ahir estrena la cinquena temporada aquest dilluns després de la pausa estivalDesprés de lepisodi final del 16 de juliol els protagonistes han. La popular telesèrie Com si fos ahir es manté líder daudiència a la franja de sobretaula amb. Sincorporen nous personatges a ComSiFosAhirTV3.

Además de dar tu opinión de este tema. Després de la confessió que la Gemma li va fer al Toni lambient sha enrarit entre la parella. Personajes principales editar Marc Cartes como Andreu. A molts personatges els ha esclafat la mala sort amorosa que és notable.

Cada cop li costa més mantenir les. Després de la confessió que la Gemma li va fer al Toni lambient sha enrarit entre la parella. Nou any nous personatges a ComSiFosAhirTV3. Hi ha un munt de parelles trencades Andreu i Gemma Vicenç i Joana Jordi i Sílvia Cati i Quim Andreu.

Com si fos ahir - capítol 989 21102022. LHèctor sha convertit en un dels personatges més estimats de Com si fos ahir. Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons EngegarAturar Silenciar Pujar el volum. Com si fos ahir la sèrie de les tardes de TV3.

La Gemma se sent en fals perquè li menteix al Toni sobre la ressonància que sha fet al braç. En Toni finalment farà una. Sílvia Bel como Marta. El Quim Llisorgas és lactor que li dóna vida una persona sàvia que tots h.

Com si fos ahir - capítol 991. Les noves trames de Com si fos ahir es complementen amb la incorporació de personatges nous que arriben per complicar o resoldre una mica més la vida dels. Com si fos ahir - capítol 991. Àurea Màrquez como Gemma.

Nous personatges i trames a Com si fos ahir Per Redacció 5 de gener de 2019 Actualitat Cine Català TV La sobretaula catalana segueix tenint un nom propi. Avui començaràs a veure-hi la Rita i en Mateu i la setmana vinent arriben la Clara i en Nandu. Si vols saber qui són els personatges principals de Com si fos ahir aquí hi. En Toni finalment farà una proposta radical a la Gemma.

El Com si fos ahir torna a TV3 amb nous personatges i un misteri per resoldre. Montse la germana de la Gemma Aimar el pare biològic de la Júlia 縷 Fèlix el forner del costat de la botiga de la Sílvia Tots els. Com si fos ahir. Si vols saber qui són els personatges principals de Com si fos ahir aquí hi trobaràs tota la informació.

Dirigida per Sònia Sánchez amb idea original i direcció argumental de Núria Furió i protagonitzada per Marc Cartes Àurea Márquez Eduard.

Personatges Com Si Fos Ahir Tv3
Personatges Com Si Fos Ahir Tv3
Un Dinar Reuneix Els Protagonistes De Com Si Fos Ahir En Un Final De Temporada Apoteosic
Un Dinar Reuneix Els Protagonistes De Com Si Fos Ahir En Un Final De Temporada Apoteosic
Nous Embolics I Personatges A Com Si Fos Ahir El Cinefil
Nous Embolics I Personatges A Com Si Fos Ahir El Cinefil
Com Si Fos Ahir Temporada 2 Episodio 124 Movistar
Com Si Fos Ahir Temporada 2 Episodio 124 Movistar
Nous Personatges I Trames A Com Si Fos Ahir El Cinefil
Nous Personatges I Trames A Com Si Fos Ahir El Cinefil

Posting Komentar untuk "personatges com si fos ahir"